Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO

Google Ads

Διαφήμιση ιστοσελίδας στη google

Οι πελάτες θα σας βλέπουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στην Google αυτά που προσφέρετε. Εσείς θα πληρώνετε μόνο όταν κάνουν κλικ, για να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσουν.
Με το AdWords έχετε πολλούς τρόπους για να προσεγγίσετε τους πελάτες που στοχεύετε, όπως οι διαφημίσεις αναζήτησης βάσει κειμένου, οι διαφημίσεις προβολής με γραφικά, οι διαφημίσεις βίντεο YouTube ή οι διαφημίσεις εντός εφαρμογής για κινητά.

Το μόνο που σας χωρίζει από τους πελάτες σας είναι μια αναζήτηση στην Google.

Οι διαφημίσεις αναζήτησης εμφανίζονται δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google, όταν οι χρήστες αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρετε. Επιπλέον, πληρώνετε μόνο όταν οι χρήστες κάνουν κλικ, για να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή για να καλέσουν την επιχείρησή σας.

Προσεγγίστε πελάτες στον ιστό και σε εφαρμογές, σε όλες τις συσκευές.

Οι διαφημίσεις προβολής AdWords εμφανίζονται σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ιστοτόπους και πάνω από 650.000 εφαρμογές, επομένως η διαφήμισή σας να μπορεί να προβάλλεται όπου βρίσκεται το κοινό σας.

Παρουσιάστε την ιστορία σας σε ζωντανή μετάδοση.

Οι διαφημίσεις βίντεο εμφανίζονται μόνο στους χρήστες που θέλετε, ενώ πληρώνετε μόνο όταν τις παρακολουθούν. Με άλλα λόγια, δεν θα σπαταλάτε χρήματα προβάλλοντας διαφημίσεις σε χρήστες που δεν ενδιαφέρονται για την επιχείρησή σας.

Προσεγγίστε χρήστες που θα αγαπήσουν την εφαρμογή σας.

Οι Καθολικές καμπάνιες εφαρμογών σας βοηθούν να προωθήσετε την εφαρμογή iOS ή Android σε δισεκατομμύρια χρήστες του Google από μία μόνο καμπάνια. Αφήστε τη μηχανική εκμάθηση της Google να σας βοηθήσει να βρείτε τους καλύτερους χρήστες και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον προϋπολογισμό σας.

Διαφήμιση ιστοσελίδας