Διαφήμιση στο google

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το Google Ads

Προβληθείτε στους πελάτες όταν αναζητούν επιχειρήσεις σαν τη δική σας στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google. Πληρώστε μόνο για αποτελέσματα, όπως κλικ προς τον ιστότοπό σας ή κλήσεις στην επιχείρησή σας.

Εμφανιστείτε όταν οι χρήστες αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε

Στη Google οι χρήστες αναζητούν τι θα κάνουν, πού θα πάνε, και τι θα αγοράσουν.
Μια διαφήμιση που εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή, είτε σε υπολογιστές είτε σε κινητά, μπορεί να εξασφαλίσει πελάτες που αποφέρουν αξία στην επιχείρησή σας.

Εξασφαλίστε τα αποτελέσματα που έχουν αξία για εσάς

 • ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ

  Αυξήστε τις διαδικτυακές πωλήσεις, τις κρατήσεις ή τις εγγραφές σε λίστες αλληλογραφίας, με διαδικτυακές διαφημίσεις που μεταφέρουν τους χρήστες στον ιστότοπό σας.

 • ΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

  Λάβετε περισσότερες κλήσεις από πελάτες, με διαφημίσεις που εμφανίζουν τον αριθμό τηλεφώνου σας και ένα κουμπί “κλικ για κλήση”.

 • ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ

  Προσελκύστε περισσότερους πελάτες με διαφημίσεις που βοηθούν τους χρήστες να βρουν την εταιρεία σας στον χάρτη.

Καθορίστε τον κατάλληλο προϋπολογισμό για την επιχείρησή σας

Το Google Ads μπορεί να είναι αποτελεσματικό με σχεδόν οποιονδήποτε διαφημιστικό προϋπολογισμό. Καθορίστε ένα όριο μηνιαίου προϋπολογισμού και δεν θα το υπερβείτε ποτέ. Επιπλέον, μπορείτε να θέσετε σε παύση τις δαπάνες σας ή να τις προσαρμόσετε ανά πάσα στιγμή.

Συνεργαστείτε με τη Google και βρείτε τους κατάλληλους πελάτες

Με το Google Ads μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες εντός του προϋπολογισμού σας. Επιπλέον, η έξυπνη τεχνολογία μας, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας με την πάροδο του χρόνου, για να εξασφαλίσετε περισσότερα αποτελέσματα που έχουν σημασία για την επιχείρηση σας.

Μάθετε πώς λειτουργεί το Google Ads

Δημιουργήστε την πρώτη σας διαφήμιση σε λίγα μόνο βήματα

Το Google Ads σας διευκολύνει να δείξετε στον κόσμο τι είναι αυτό που διαφοροποιεί την επιχείρησή σας, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε πελάτες που αναζητούν αυτά που προσφέρετε.

Πείτε μας τον στόχο σας

Θα προσαρμόσουμε τη διαφήμισή σας με βάση τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ανεξαρτήτως του διαφημιστικού στόχου που θα επιλέξετε, το Google Ads μπορεί να σας βοηθήσει σε κάθε περίπτωση :

 • Να αυξήσετε τις κλήσεις στην επιχείρησή σας
 • Να αυξήσετε τις επισκέψεις στο κατάστημά σας
 • Να προσελκύσετε χρήστες στον ιστότοπό σας

Ο στόχος σας

 1. Επιλέξτε κλήσεις, προκειμένου οι πελάτες να σας καλέσουν για να κλείσουν κάποιο ραντεβού, να προγραμματίσουν μια εργασία ή να κλείσουν μια συμφωνία.
 2. Επιλέξτε επισκέψεις στο κατάστημα, αν είστε ιδιοκτήτης μιας φυσικής τοποθεσίας που βασίζεται στις επισκέψεις στο κατάστημα.
 3. Επιλέξτε πραγματοποίηση ενεργειών στον ιστότοπό σας, αν θέλετε οι χρήστες να αγοράζουν από το κατάστημά σας στο διαδίκτυο, να εγγράφονται στη λίστα αλληλογραφίας σας ή να συμπληρώνουν μια φόρμα.

Αποφασίστε πού θα διαφημίζεστε

Επεκταθείτε παγκοσμίως ή παραμείνετε σε τοπικό επίπεδο. Εσείς αποφασίζετε πού θα θέλατε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας και εμείς θα τις εμφανίσουμε στους κατάλληλους χρήστες.

Η προσέγγιση χρηστών της διαφήμισής σας

Google Ads σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε την τοποθεσία που θα εμφανίζεται η διαφήμισή σας, εντός μιας συγκεκριμένης ακτίνας από το κατάστημά σας ή σε ολόκληρες περιοχές ή χώρες.

Δημιουργήστε το μήνυμά σας

Επισημάνετε τι το ιδιαίτερο διαθέτει η επιχείρησή σας σε 3 σύντομες προτάσεις, για να προκαλέσετε τον ενθουσιασμό των πελατών. Εναλλακτικά, δημιουργήστε ελκυστικές διαφημίσεις banner προσθέτοντας εικόνες.

Το μήνυμά σας

Το Google Ads σας βοηθά να δημιουργήσετε αποτελεσματικές διαφημίσεις ή να συμπεριλάβετε εικόνες. Με μια ποικιλία διαθέσιμων μορφών διαφημίσεων, θα σας βοηθήσουμε να καθορίσετε τον καλύτερο τρόπο δημιουργίας της διαφήμισής σας με βάση τους διαφημιστικούς στόχους και τους στόχους μάρκετινγκ που έχετε θέσει.

Καθορίστε το όριο του προϋπολογισμού σας

Δεν θα πληρώσετε ποτέ περισσότερα από το μηνιαίο όριο που έχετε ορίσει, ενώ μπορείτε να προσαρμόσετε ή να θέσετε σε παύση τις διαφημίσεις σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, θα σας παρέχουμε εκτιμώμενα αποτελέσματα για τον προϋπολογισμό σας.

Ο προϋπολογισμός σας

Με το Google Ads, εσείς αποφασίζετε πόσα χρήματα θα δαπανήσετε και δεν θα πληρώσετε ποτέ περισσότερα από το μηνιαίο όριο που έχετε θέσει. Δεν υπάρχει ελάχιστη δαπάνη ούτε κάποια δέσμευση. Θα σας προτείνουμε έναν προϋπολογισμό με βάση επιχειρήσεις παρόμοιες με τη δική σας, ενώ θα σας παρέχουμε και εκτιμώμενα αποτελέσματα. Για τις περισσότερες διαφημίσεις, αρχίζετε να βλέπετε αποτελέσματα σε περίπου ένα μήνα.

Προβάλετε τις διαφημίσεις σας

Θα εμφανίζουμε τις διαφημίσεις σας, όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση για προϊόντα ή υπηρεσίες όπως αυτά που προσφέρετε. Οι διαφημίσεις σας μπορούν να εμφανίζονται στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google, καθώς και στο δίκτυο ιστοτόπων των συνεργατών μας.

Θα πληρώνετε για αποτελέσματα, για παράδειγμα όταν οι χρήστες κάνουν κλικ για να καλέσουν την επιχείρησή σας, επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ή λαμβάνουν οδηγίες μετάβασης στο κατάστημά σας.

Η Google συμβάλλει στη βελτίωση των διαφημίσεών σας με την πάροδο του χρόνου

Γνωρίζουμε ότι θέλετε να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει σημασία: τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Για τον λόγο αυτό, η έξυπνη τεχνολογία μας θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Επιπλέον, θα παρέχουμε αναφορές, πληροφορίες και συνεχείς συμβουλές, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε τις διαφημίσεις σας ακόμα πιο επιτυχημένες.